Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Oscarsscrappen

Förra helgen var det åter dags för den efterlängtade Oscarsscrappen. Som vanligt var det otroligt trevligt och roligt att träffa alla goa och duktiga tjejer och få möjlighet att pyssla en hel dag utan några störningsmoment. En sådan där träff borde man ha lite oftare.

Precis som förra gången, för ett halvår sedan, kunde man delta i ett antal tävlingar under dagen. I tävlingen "bingoraden" hade jag äran att kamma hem första priset med kortet nedan som jag faktiskt blev ganska nöjd med.


Hjärta med vingar
Vi fick kombinera ihop en rad från en kvadrat på fem gånger fem rutor. I varje ruta stod det ett kriterie, t.ex. "något stämplat", "blommor", "thickers", "brads" och så vidare. Jag valde följande kombination:
1. "Lack eller Pearl Maker"
2. "Riven kant"
3. "Något embossat"
4. "Band"
5. "Charm/berlock".

Och priset? Underbara grungeboardbokstäver från Tim Holtz, en sponsorgåva från CountryScrap.

Besök gärna Oscarsscrappens blog för mer information och för länkar till övriga deltagares bloggar. Det finns så många duktiga scrappare och alla bloggarna är väl värda sina besök!
BloggRegistret.se

DT-uppdrag hos Hobbyhärvan

Äntligen är hösten här och man kan med gott samvete slå sig ner vid köksbordet för många, långa timmar med papper, skärmaskin och stämplar i högsta hugg. Jo, det känns faktiskt riktigt mysigt i och efterlängtat i år. Konstigt... jag som vanligtvis brukar möta hösten med vemod och depp. Bäst att passa på att njuta så länge känslan varar.

Kanske beror det på att jag nyligen har förärats ett nytt DT-uppdrag för Hobbyhärvan i Västervik? Jag har lyckats knåpa ihop två alster av mitt första DT-paket än så länge. Det innehöll bland annat helt underbara scraps i retrostil från Crafty Secrets Heartwarming Vintage Collection.


Scrapbooking tavla


Den här bilden var så rolig att jag ville ha den på väggen. Därför fick det bli en tavla av den. Det prickiga papperet heter "Vit Prick" och kommer från Inkido. Blommorna är stansade från enfärgat papper med punchen "Retroblomman" i storlek medium. Chihuahuastämpel från egen samling, av okänt märke. Väggen i bakgrunden har jag gjort med hjälp av Photoshop.


Partykort


Det här kortet gav jag till en vän som bjöd på trevlig "balla-balla-fest" som avslutning på säsongen för hennes caféverksamhet. Den kvällen satt jag i en badtunna i två timmar och såg ut som ett skrynkligt russin när jag kom upp. Mysigt! Jag tyckte att texten på bilden passade så bra för ändamålet. Papperet kommer från Inkido och heter "Blå Blomma".
BloggRegistret.se

Till startsidan


Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen