Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Dekorera fint i påsk!

Ett något försenat GLAD PÅSK vill jag önska alla mina bloggläsare. Har varit i Alingsås och hälsat på familjen över helgen. Mycket god mat och smaskigt godis blev det förstås.

Hann med lite påskpyssel innan jag tog helgledigt. Som alla inredningsdetaljer hemma hos mig ska naturligtvis även påskpyntet vara i shabby chic-stil. De fina påskäggen nedan har jag scrapliftat från Pia på Vardagsrummet. Idén med spetsramarna till fotografierna är också efter inspiration av Pia. Hon har underbart vackra "fadade" ramar på sina fotografier. Allt är föresten underbart vacker på hennes blogg och jag rekommenderar verkligen ett besök i Vardagsrummet!


Påskägg


Ägg av styrolit och papper har klätts med bladguld, papper och notblad med hjälp av decopagetekinik. Söta matchande band som pricken över i.


Påsk ägg


Äggen lade jag i en glasskål med murgröna och vitt "truls" (sånt där man köper i blomsteraffären). Bredvid ett gammalt litermått i aluminium med blåbärsris i. Blåsipporna hann tyvärr blomma över innan jag tog detta kort (jo, man får faktiskt plocka blåsippor här i Kalmar län). I bakgrunden en gammal emaljerad våg som jag hittade på soptippen för några år sedan (vem slänger något så vackert?).


Påskpynt

BloggRegistret.se
Kommentarer
Postat av: Eva J

Mycket snyggt Åsa, du är en allkonstnär. Jag försöker slå dig en pling i kväll. Ha det bra.

Kram Eva

2009-04-14 @ 16:02:33
URL: http://eviebee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen