Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Min första LO

Jo, det är säkert. Trots att jag har scrappat en hel del vid det här laget har det aldrig blivit av att jag har gjort någon layout. Kanske kan det bero på att jag är så dålig på att få mina fotografier framkallade. Jag behåller dem bara i datorn i digital form och hoppas på att hårddisken inte ska crascha. Men eftersom ett av tävlingsmomenten på OscarsScrappen var att göra en LO var jag ju tvungen att prova. Vad jag inte visste var att det tog så lång tid att färdigställa ett sådant projekt. Naturligtvis var jag tvungen att krångla till det ytterligare och göra layouten på tyska! Det tog mig mer än halva dagen att bli klar med den här layouten och sedan fanns det inte så mycket tid kvar till annat. Kanske borde jag ha varit mer förberedd? Hur som helst...här är resultatet:

Scrapbooking layout

Paret på bilden heter Werner och Adelheid och är våra kära vänner i Österrike som vi besökte i deras hem i Graz sommaren 2006.

Bottle cap art

En närbild på kapsylen som jag dekorerade. Jag har börjat intressera mig för något som kallas för "Bottle Cap Art". Man tar en vanlig kapsyl och dekorerar den, antingen invändigt eller utvändigt. Sedan använder man den som dekoration på sina scrapbookingalster. Den här är inte särskilt komplicerad dock. En kapsyl från en flaska Nygårda Apelsindryck som klätts med turkost metallpapper (lite "solkat" med Color Box Fluid Chalk Inkpad, Olive Pastel) och smyckats med rubons samt lackats med Glossy Accents (Ranger Ink).

Crackle Accents

Den här dekorationen är jag nöjd med. Jag har limmat mönstrat papper på gamla dominobrickor av plast och "bränt" kanterna med Color Box Fluid Chalk Inkpad, Dark Brown. Bokstäverna är rubons. Sedan har jag lackat med min nya favorit, Crackle Accents från Ranger Ink. Prova den! Den är helt fantastisk!

Brandpost

Till sist en närbild på en av mina favoritfoton: En gammal österrikisk brandpost i härligt babyblått. Slitet ÄR vackert!
BloggRegistret.se
Kommentarer
Postat av: Sussi

Fint, :)

2009-04-20 @ 20:52:11
URL: http://www.smyckadegipskvinnor.se
Postat av: Eva J

Lo´n är supersnygg, jag har ju sett alla snygga detaljer live. Välarbetad in i minsta detalj.

Kram Eva

2009-04-20 @ 21:50:51
URL: http://eviebee.blogg.se/
Postat av: BellaMio

Hej hopp!!Ville bara titta in och tacka för att du kom till träffen! Så kul att lära känna nya pysslare :)Du har en lite award att hämta inne hos mig!P.S. Lo'n är superfin!

2009-04-21 @ 18:45:30
URL: http://bellamios.blogspot.com/
Postat av: Eva J

Hej Åsa

Jag har en liten award till dig på min blogg.

Hoppas vi kan ses snart

Kram Eva

2009-04-21 @ 22:33:23
URL: http://eviebee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Vilka fina saker du har gjort :-) Jag hamnade på din blogg då jag sökte på Crakle accent. Sitter här o försöker använda lacken själv nämligen... Tänkte fråga dig eftersom du fått till det så fint :-) Hur lackade du? Tryckte du bara ut strängar eller har du använt pensel? Jättetacksam för svar :-)

Kram kram!

2009-06-03 @ 15:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen