Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Scrapptorgets tävling

Nu har jag äntligen lagt sista handen vid kortet som jag deltar med i Scrapptorgets månadstävling. Det här är resultatet av min tolkning: 
Korsettknytning kort crackle paint
Tävlingen går ut på att man ska välja en lodrät, vågrät eller diagonal rad från en "bingobricka" med fyra gånger fyra rutor. I varje ruta står det texter som beskriver olika scrapbookingtekniker. Sedan måste man ha med all de fyra sakerna som står i den raden man har valt på sitt alster (kort, LO eller altrat).


Bingotävling


Jag valde att jobba med rad 2, det vill säga: Rivna kanter, Något blått, Korsettsnörning och Crackle Paint.

Korsettsnörningen var ganska pillig att göra och tog lite tid, särskilt eftersom jag valde att sätta små blåa öljetter i varje hål. De två delarna som "snörs ihop" av korsettbanden har rivna kanter vilket ger ett lite mer tredimentionellt resultat.


Korsettknytning kort


Bladen från YouDo (som från början var gröna) har jag färgat med svart stämpeldyna och sedan målat ovanpå med Distress Crackle Paint i färgen "antiqued bronze" från Ranger (Tim Holtz). Blommorna är stansade med retroblomman från svart papper med sammetsmönster. Den söta bradsen med blå pärlemor kommer från Storyteller och den som ser ut som en skruv från YouDo. De övriga blommorna har en mitt av Pearl Maker (antrazit) från WACO.


Crackle Paint blomma


Även på ramen till textrutan har jag använt Crackle Paint. Men den genomsynliga delen över texten är Crackle Accent från Ranger. Berlocken med dödskallen kommer från Landstoken och är egentligen silverfärgad. För att få den att passa in har jag dock målat den med Crackle Paint och sedan svärtat ner den med svart stämpelfärg. Stämpeln är av okänt märke.


Crackle accent och crackle oaint
BloggRegistret.se
Kommentarer
Postat av: Linda

wow vad snygg den blev!!

2009-10-31 @ 15:46:10
URL: http://lindaspysselblogg.wordpress.com
Postat av: Lena

Fräckt och snyggt! Lycka till.

2009-11-01 @ 17:12:41
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen