Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Jag är faktiskt en utmärkt husmor...när jag vill.

Jag hittade en så underbar skylt på en liten butik här i Västervik. Den är precis i min stil med ordentligt slitet utseende i äkta shabby chic-look. Att dessutom texten på skylten är så fyndig är bara en bonus.
Emaljskylt my house
Varje gång vi får besök av någon som inte har varit hemma hos oss förut får jag stora nojjan och är väldigt noga med att städa riktigt ordentlligt. När gästen sedan kommer på besök för andra eller tredje gången är det inte lika säkert att hon möts av ett lika skinande och blänkande hem. Då vet hon ju redan att jag faktiskt KAN städa. Det är 2010, inte 1951. Ändå tycks jag lida av en fobi för att inte uppfattas som tillräckligt huslig.

Med min nyinköpta skylt slipper jag att oroa mig mer. Där står det ju svart på vitt: "Förra veckan var det snyggt och städat här! Du skulle ha kommit då, din jävel! Bara så att du vet så kan jag faktiskt städa och det är inte mitt fel att du dyker upp en vecka för sent.". Problem solved!
BloggRegistret.se

Flyttfåglar och nya tag med bloggningen

Så var det dags att dra igång bloggen igen (för vilken gång i ordningen tro?). Jag har verkligen legat på latsidan vad det gäller bloggning den senaste månaden. Mycket annat har jag däremot fått gjort och ämnen att blogga om saknas inte. Jag börjar med lite kort.

Två familjemedlemmar, min bror och min syster, har gjort slag i saken och bytt bostad nu i januari månad. Januari känns väl för övrigt som en utmärkt månad att flytta i (ja, förutom att man får leva i pappkartonger över jul och nyår förstås). Nytt år och ny bostad. En utmärkt början på 2010.

Min syster och familj har köpt sitt första hus (eller radhus) och håller just på som bäst med att installera sig. Spännande! Min bror och hunden Alfons har också bytt till nytt. Den gamla lägenheten var både trång och sunkig och inget för två killar med stil. Självklart har storasyster (jag) tillverkat "grattis-till-nya-bostaden-kort" på löpande band. Gissa vilket som är till vilken familj?
Grattis till den nya lyan kort

Grattis till den nya bostaden kort

På de här korten testade jag något nytt och skrev ut texten (HOME sweet HOME) på OH-film.  Filmen nitade jag sedan fast över kortet med brads. Det söta huset är en stämpel som kommer från Stämpelboden.

För ovanlighetens skull har jag även dekorerat de här korten både på insidan och på baksidan. Det borde jag göra oftare. Det ser mycket proffsigare ut, tycker jag.


Kortinsida innuti kort
Kortbaksida baksida kortBloggRegistret.se

Till startsidan


Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen