Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Ett strålande initiativ

Hittade precis en sida,  Scrapupdate, som listar svenska scrapbloggar och talar om när de blivit uppdaterade. På så sätt kan man alltid se vilka bloggar som nyligen uppdaterats och slipper gå in och kontrollera det hela tiden. Det är ju tråkigt att flera gånger återkomma till en blogg bara för att se att inget nytt har lagts in sedan sist. Själv bloggar jag gärna i perioder. En dag kan jag göra flera inlägg, en annan dag kanske jag inte gör något alls. 

Så här skriver skaparen till Scrapupdate (som jag tyvärr inte vet namnet på):

" Här till höger har jag lagt in en hel hög med bloggar. Jag tröttnade på att gå in på samma bloggar flera gånger i streck utan att de var uppdaterade. Så eftersom Blogger har en funktion där man kan se när bloggar blivit uppdaterade så tänkte jag att detta kunde va en bra idé.

Säg gärna till om det är en blogg som saknas..."

Gud så smart och tack för denna tjänst, säger jag! Scrapupdate hamnar genast bland mina favoriter och länkar.
BloggRegistret.se
Kommentarer
Postat av: Maria

Hej!

Om du är trött på att hålla koll på bloggar så finns det gratisprogram som man kan ladda hem... jag använder ett som heter feedreader, där kan jag skapa mina egna kategorier och sen lägga till alla bloggar som jag vill hålla ordning på. Går aldrig ut på någon hemsida och kollar längre, programmet säger till när det finns något nytt. Enormt smidigt :)

2009-04-19 @ 23:38:00
URL: http://tinarosa.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på hela sex stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-2.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-4.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-6.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/april/saljes-8.html#commentOm du vill ha en design helt enligt dina instruktioner kan du också beställa en alldeles egen! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag!

2009-04-20 @ 03:03:40
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: Mia

Grattis till vinsten!!!

Det var ju kul, jag antar att vi syns då.

Ha det så bra.

Mia

2009-04-20 @ 09:36:30
URL: http://hobbyharvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen