Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Räddare i nöden!

När man scrappar är en ergonomiskt korrekt arbetsställning sällan det första man prioriterar. När man är inne i sitt skapande är det lätt att glömma bort att sitta ordentligt på stolen med rak rygg och fötterna stadigt i golvet. Att försumma detta kan dock tyvärr leda till värk i axlar och nacke om man inte är försiktig. Som tur är finns det hjälpmedel för att lindra dessa besvär (även om det naturligtvis rekommenderas att försöka ägna lite mer uppmärksamhet åt ergonomin i första hand). Här är tre krämer som verkar lindrande på ömmande och spända muskler. 

Muskelliniment

Ormsalva Plus: Trots det suspekta namnet så innehåller denna salva inget som har med ormar att göra. Fördelen med denna salva är att den är luktfri. Det verksamma ämnet är Arnica (hästfibbla/slåttergubbe). Verkar genom att öka blodcirkulationen i det område som smörjs in. Finns att köpa bland annat på Apoteket.

Tigerbalsam: En gammal klassiker som förutom smärtlindring i ömma muskler också kan användas som lindring vid sträckningar och stukningar samt vid förkyldningssymtom i luftvägarna. Skall även fungera lindrande vid insektsbett. Tigerbalsam har tyvärr en mycket stark mentoldoft som kan upplevas besvärande. Finns att köpa bland annat på Apoteket.

Aloe Rub: Om du har väldigt ont skulle jag rekommendera den här salvan som är den starkaste och mest djupverkande av dessa tre. Den används också av professionella terapeuter och har fått många goda omdömen. Har mintdoft men inte lika stark som Tigerbalsam (luktar Jenkatuggummi om jag ska jämföra det med något). Kommer från SASCO Aloe Vera Produkter AB och finns bland annat att köpa i din hälsokostbutik.


Få fler tips och idéer och lär dig mer om scrapbookining i SCRAPBOOKINGSKOLAN
BloggRegistret.se
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen