Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Porträtt i svartvitt

Källarrensningen är inne på sin tredje dag och lådorna med saker som ska sparas börjar så sakta minska i antal medan högarna med saker att kasta och ge bort växer sig allt större. Jag måste komma ihåg att skaffa mig ett sådant där passerkort som man behöver för att dumpa sina grejer på tippen om man bor i den här kommunen.

Jag har hittat ett och annat intressant också. Till exempel har jag rensat bort en massa gamla kläder. Flera av dem hade fina dekorationer i form av knappar och spännen som jag nu har sparat för att använda till scrapbooking.

Lite andra gamla minnen dök upp också. Jag är av den där typen som aldrig BARA kan prata i telefon eller BARA se på TV. Jag måste alltid göra något annat samtidigt, t.ex. scrappa, internetsurfa, städa i någon låda eller teckna.  Jag jobbade ett tag som telefonförsäljare (urk!). Eftersom vi använde headset hade jag båda händerna fria medan jag pratade i telefonen. Jag brukade då roa mig med att teckna av mina kolleger. Den här gamla teckningen som jag hittade i källaren idag är från den tiden. Ingen kollega den här gången utan snarare en avtecknad bild från något modemagasin.

Blyertsteckning ansikte

BloggRegistret.se
Kommentarer
Postat av: lauren

sjukt fint O_O

2009-11-08 @ 16:52:58
URL: http://ohithinkitsablog.blogg.se/
Postat av: Jeanette Lindvall - FOTOBLOGGEN

grymt fin! :)

å många fina scrapbooking kort osv..verkar roligt, ska jag försöka mig på nån gång måste bara köpa lite grejer först.kram

2010-02-09 @ 21:36:57
URL: http://www.sunstreet21.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen