Scraptionary - Guider - Scraptips och -råd - Shopping - Stämpelmotiv - Idébank - Scrapbookiningens historia

Inspirationsgalleri

Pyssel - Inredning - Mat&Bak - MakeUp--> In English

Vilmas rosa dop

I helgen var det dop för min lilla systerdotter, Vilma. Jag hade väntat mig att hon skulle skrika och protestera högljutt när prästen hällde vatten på hennes huvud men istället sov hon sig igenom i stort sett hela dopet. Resten av tiden log hon när det spelades och sjöngs psalmer. Vilket snällt och sött barn jag nu har blivit stolt fadder till!

För att fira hennes dopdag hade jag förstås scrappat en liten present. Det blev en blomsterdekorerad box med små söta dopskor i.


Dopgåva


De rosa blommorna, både på skorna och på boxen, är stansade med retroblomman. De vita rosorna, liksom löven, kommer från YouDo. Ett lager med min nya favorit Crackle Paint (Picket Fence) från Ranger fick täcka löven för att ge ett lite mer "levande" intryck. Att göra små charmiga spiraler av ståltråden som rosorna är fästa vid har jag lärt mig av Eviebee som är duktig på att skapa helt underbara kreationer med blommor!
Dekoration blommor scrapbooking


Det verkade nästan som om allt var rosa denna dag. Det gällde förstås också tårtan. Dessutom fanns det små söta guldkronor på den. Perfekt för scrapbooking, tänkte jag och snodde åt mig dem innan de åkte i soptunnan.


Doptårta


Ett rosa flygplan i lackat trä föreställande Barbapappa fick Vilma från mig och min sambo. Jag var själv väldigt förtjust i denna tecknade serie när jag var liten och är glad att den har "blivit på modet" igen.Barbapappa rosa flygplanEn sista rosa sak vill jag visa upp här. Vilmas gammelmormor (hennes pappas mammas mor) hade broderat en helt underbar doptavla. Jag är själv värdelös på att brodera. Det har aldrig legat för mig att sitta och pilla dit små stygn på tyg. Jag har inte tålamodet och det blir bara fult och klumpigt. Därför är jag extra imponerad av den här ljuvliga skapelsen som jag bara var tvungen att fotografera.


Doptavla

BloggRegistret.se
Kommentarer
Postat av: Lena

Underbart paket! Jag älskar paket och presentinslagning och att göra paket.

2009-11-03 @ 20:35:16
URL: http://lenadalesjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Konst Top Konst bloggar Topplista Favoritlistan.se Scraptoppen